woensdag 14 januari 2015

6.20 / 8.18: Nog meer prut. Veel prut.

Vandaag ben ik weer eens naar de schilderachtige ul. Jaśminowa in Otwock gereden. Zo schilderachtig, het is onvoorstelbaar. Vanuit de keuken hebben we zicht op... een meer.


Hoeveel kruiwagens met beton er vandaag naar binnen zijn gereden?
Ik heb geen idee, maar we hebben nu wel een vloer.






Nu hoeft enkel de badkamer nog gedaan te worden, maar omdat de loodgieter daar vandaag nog bezig was, is maar besloten hier mee te wachten tot morgen.

Het geheel mag nu weer een paar dagen drogen, waarna we er over kunnen lopen. Het echte droogwerk gaat nog wel een maand of twee (of langer) duren. Gelukkig hoop ik in de nabije toekomst de verwarming langzaam aan te kunnen zetten, zodat het vocht iets sneller uit de vloer kan verdwijnen - maar niet te snel uiteraard, want dan krijgen we enkel barsten (dank je Conny!).

Wat is er nog meer te melden? De cv-ketel is inmiddels ter plaatse...


...evenals de vensterbanken...



...en ook de muren en plafond van de garage beginnen er steeds beter uit te zien.


Aanstaande zaterdag wordt de garagedeur opnieuw gemonteerd, zodat de geleidingsrails niet meer recht voor je ogen hangt wanneer je de deur van de hal naar de garage opent.

Op de bovenverdieping is een muur geplaatst voor de toekomstige garderobe...


...welke weer gecorrigeerd mag worden omdat ik de aannemer niet had verteld waar de deuren in de nieuwe muur moesten komen. Volledig mijn fout dus. Gelukkig is een dergelijke fout eenvoudiger te herstellen dan wanneer het een gemetselde muur zou zijn.

Inmiddels zijn we hard bezig met het aanmaken van boodschappenlijsten op de website van IKEA. In de slaapkamer lijkt HEMNES de boventoon te gaan voeren, alhoewel de grote kast (PAX met deuren van HEMNES) recht tegenover de garderobe afvalt vanwege de hoogte. BILLY mag natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast nog wat kleinigheden...

...afijn, wordt vervolgd. Zoals gewoonlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten