donderdag 7 mei 2015

6.28 / 8.28: Licht in (een deel van) de garderobe

Ik moest er een paar dagen op wachten, maar gisteren heeft de electriciën onze garderobe voorzien van halogeenspots en een schakelaar die reageert op beweging. Deur open, licht aan... deur dicht, licht uit. Oftewel: ik heb vandaag (weer) het licht gezien.




Helaas werkt de verlichting slechts in de linkerhelft van de garderobe, wat leidde tot een flinke portie gevloek toen de electriciën dit ontdekte. Morgen wordt het hersteld, waarna Emil de gipsplaat voor de derde keer kan afwerken. Zo houden we elkaar aan het werk.

Beneden staat alles klaar om met de badkamer te beginnen. Ook hier weer een pijnlijke verrassing: de radiator voor de badkamer. Hier komt zo'n decoratief geval en die kosten over het algemeen behoorlijk veel. Ik wilde er dan ook mee wachten maar dit blijkt niet mogelijk. Wil Emil het mooi afwerken, dan moet die radiator gemonteerd zijn voordat de wandtegels worden geplaatst. Weer een tegenvaller die op dit moment totaal niet meer in de begroting past. Ik probeer niet moedeloos te worden maar het valt niet mee.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten